1 apr. 2012

Äta bör man.

Drygt en månad in i terminen har resulterat i totalt ca 2 timmars studerande utöver den schemalagda undervisningen. Lite segt med så mycket plugg, men vad ska man ta sig till när man ska plocka en massa A:n. Har känsla att det blir än mer studerande när man ska klippa 5 prov på en vecka under "midterms" samt alla case och andra gruppuppgifter.
Vädret varierar fortfarande kraftigt, kan gå från 15 grader ena dagen till endast ett par plus och snöblandat regn till den andra.
Har fortsatt med att utforska Seoul. Tog bland annat en taxi ut till Kongdae, en del i Seoul citys sydöstra stadsdelar. Lagom kul var det när Mr Taxi driver kunde lika bra engelska som Seb "Taxi" Håkansson, när viegentligen skulle till Hongdae, motsatt sida av stan. En timma senare och drygt 150 kr fattigare kom vi till slut fram till vårt kära Hongdae. Något speciellt med denna stad som får en att vara ute till sju på morgonen, nytt pers bästa för min del. Har förövrigt bestämt mig att ta en sväng förbi grannlandet Nippon för att äta lite rå tonfisk nu när man ändå är här och dessutom förbi en Koreansk "paradis" Ö. Kul det ska bli med äventyr<3.

2 kommentarer:

  1. Att du inte kan hålla dig från att nämna mig. Skön blogg, Btw hur många kg har du gått upp sen du flytta? Med tanke på all mat du käkar..

    SvaraRadera