24 feb. 2012

Grill.....hå

Åt en fantastisk måltid ute på en restaurang i närheten av där jag bor nu.
Konceptet med denna typ av restaurang är att man ska tydligen betala för att laga sin egen mat, alla borden var utrustade med plats för glödande kol som lades ner i mackapären i bordet, otroligt hett. Resultatet var ju inte nådigt, matporr i en arbetar/familjekrog som det bokstavligens finns tiotusentals av.
Så ser det ut, det man betalar för är köttet och allt annat ingår i menyn. I det här fallet vart det någon sorts marinerat fläskkött, 180 gram per person. Just dessa typer av maträtter brukar vara två-tre gånger dyrare än vanligt knegarkäk, men ändå full överkomligt pris för en fattig student då skolbespisningen på SU ligger på ungefär samma nivå.

Makalös fin liten bit som förtärs med ett sesamblad.

Får man tag på ett lite större blad får man plats med lite mer ris, lök, vitlök och andra små grönsaker

Hyfsat mycket belysning på en relativ folktom gata med några restauranger, pc-rum och karaoke-rum. Nu får någon ta och skicka hit Sahlin/Borg som tycker att det är tufft att betala skatt på skatten så att även dessa människor kan klimatspara.


Förövrigt så flyttar jag kanske imorgon om jag orkar, hoppas inte det är för mycket u-landsfolk på min våning. Vill inte komma hem med nöd till en trasig toalett som har blivit söndersquattad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar